بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند!

خبرگزاری فرانسه: آژانس علیه ایران قطعنامه توبیخی صادر نمی‌کند

خبرگزاری فرانسه: آژانس علیه ایران قطعنامه توبیخی صادر نمی‌کند یک رسانه غربی به نقل از منابع دیپلماتیک مدعی شده آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از صدور قطعنامه توبیخی علیه ایران در نشست شورای حکام این نهاد بین‌المللی خودداری خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۵ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 06
کد خبر: ۱۷۵۸۱۱

به گزارش راهبرد معاصر خبرگزاری فرانسه با گزارش این خبر به نقل از منابع دیپلماتیک نوشت این تحول بعد از آن اتفاق افتاد که «رافائل گروسی»، مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تضمین‌هایی مبنی بر نصب مجدد دوربین‌ها در چندین سایت هسته‌ای ایران دریافت کرد.

گروسی روز شنبه از سفری دو روزه از تهران به وین بازگشت.

دیپلمات‌های غربی در نخستین روز نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی در وین، پایتخت اتریش به خبرگزاری فرانسه گفتند که هیچ قطعنامه انتقادی علیه ایران در دستور کار قرار ندارد.

یک دیپلمات غربی مدعی شد: «اما هنوز مشخص نیست که آیا موارد مورد توافق در تهران به پیشرفت واقعی منجر می‌شوند یا خیر.»

رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز دوشنبه (ششم مارس) در کنفرانسی خبری بعد از نشست شورای حاکم آژانس گفت که تیم فنی این نهاد به زودی به تهران سفر می‌کند.

گروسی گفت که در مورد اجرای توافق جامع پادمانی در خصوص فردو، قبل از سفر اخیرش به تهران بر روی تعدادی از موارد توافق وجود داشت که باید مورد تثبیت قرار می‌گرفت.

او در پاسخ به سوالی در این خصوص که آیا ایران متعهد شده اجازه نصب مجدد همه تجهیزات نظارتی که تحت برجام نصب شده بود از جمله نظارت آنلاین را بدهد و آیا داده‌های تجهیزات نظارتی را ارائه خواهد کرد، گفت «احتملاً توجه کرده‌اید که در بیانیه مشترک شرایط خاصی وجود دارد که باید مورد توافق قرار بگیرد و این مورد مهمی است زیرا هرگز انتظار نداریم که این فرآیند یا ظرفیت‌های نظارتی قطع شود، آنطور که اتفاق افتاد، بنابراین باید در این خصوص و این که چطور انجام شود، گفت‌وگو کنیم».

وی افزود: ما نظراتی داریم و این بخشی از گفت‌وگوهای فنی است که قرار است بعد از سفر من و بیانیه مشترک پیگیری شود و تیم فنی به زودی برای این کار به تهران سفر خواهد کرد.

او درباره تحقیقات پادمانی گفت که «همانطور که قبلاً گفتم حرکت به سمت نتایج ملموس مد نظر است» و افزود: اولاً این ممکن است به عنوان بخشی از اجرای نرمال [توافقات] پادمانی بین یک کشور و آژانس که فقط مرتبط با ایران نیست، محرمانه باشد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار